Wifi beveiligingscamera in strak design

Camerabeveiliging apparatuur mag best design zijn.

Beveiligingscameras werden altijd gezien als iets technisch. Dat zijn ze in eigenlijk ook. Maar het oog wil natuurlijk ook wat.  Liefst zien we geen grote kabelbossen of aparte aansluit dozen naast een beveiligingscamera maar een mooie vloeiende overgang van de kabel naar de camera. De camerabehuizing is in de ontwerpen voor 2019 een stuk strakker geworden.

Wifi beveiligingscamera Bron: Beveiligingscameras.nl

Strak design

Bovenstaande foto laat een strak en modern design beveiligingscamera zien. De camera met 2 megampixel en starlight heeft zelfs een SD slot zodat de camera als het ware stand alone kan werken.  Ook kan deze camera achter glas worden geplaatst en dan in donkere omstandigheden verbluffend goede beelden voortbrengen.  Het design is gemakkelijk te integreren in een strak interieur of aan de buitenmuur van een modern huis. De camera zelf is van alle aansluitmogelijkheden voorzien.

Natuurlijk is dat niet het enige.  Veel camera’s hangen aan een recorder die de beelden op een harde schijf opslaat.  Die recorder was lang een groot en log apparaat.  Dat kan anno 2019 ook anders.  Kijk eens naar onderstaand design van 10 x 10 x 15 cm.

REmote focus en zoom starlight IP-camera set met mini NVR Bekijk de set hier

De Recorder ( NVR) op deze foto behoort toe aan een starlight camera set welke tot de mooiste design camerabeveliging sets ter wereld mogen worden gerekend. De recorder is in een mooie roestvrij stalen behuizing weg gewerkt en mag in elk huis op een zichtbare plaats staan te prijken. Niemand heeft in de gaten wat het is en wat het doet. Het mag als woondecoratie worden gezien. De bijbehorende camera’s zijn strak en langwerpig en een lust voor het oog.  De beelden mogen gezien worden. De enige die ze niet graag zien zijn de criminelen die door dit systeem zijn vastgelegd.

Zo zie je dat een beveiligingscamera als stand alone systeem of juist als set mooi is in te passen bij een design interieur of strak huis.